Triklon-IT Kft.

2003-ban alakult 

Fő profilunk a komplex számítástechnikai és informatikai szolgáltatás. Az elmúlt években partnereink visszajelzései alapján bővítettük szolgáltatásainkat a hatékony működésüket támogatva.

Ügyfeleink elsősorban közepes-, és nagyvállalatok, akiknek rendszerfelügyeletét ellátjuk, támogatjuk. Szakértjük informatikai fejlesztéseiket és közreműködünk szoftver és hardver beszerzéseikben. Szakembereink biztosítják több partnerünknek magas rendelkezésre állású szervereinek non stop működését.

Büszkék vagyunk az általunk fejlesztett ügyviteli rendszerünk, a WebCallidus megalkotására, folyamatos fejlesztésére. Elterjedésével a dohánykiskereskedelmi rendszerek piacának meghatározó szereplője lettünk. Mindemellett a kiskereskedelem számos egyéb területén is kedvelt lett az ügyviteli rendszerünk, kiegészítve az igényre szabott egyéb szolgáltatásainkkal.

100%-ban magyar tulajdonú cég

Solutus Kft.

Ügyfeleink visszajelzése és a folyamatos innovációnak köszönhetően az elmúlt 18 évben folyamatosan bővült a más kereskedelmi szektorokban tevékenységet folytató cégekkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy kollégánk közel fele több, mint 10 éve velünk dolgozik. Nagyon nagyra értékeljük lojalitásukat, figyelünk visszajelzéseikre és közösen fejlődünk velük. Örülünk annak, hogy Megrendelőinkkel egy jól működő, őszinte munkakapcsolatot alakítottunk ki, hiszen nélkülük mi sem tudunk szolgáltatni.