Moodle e-Learning Managment System

Szolgáltatásunkhoz a Moodle e-Learning Managment System keretrendszert használjuk, mely támogatja az Immersive learning (magával ragadó tanulás) technológiákat:

  • Mikrotanulás: A tananyagot „falatokban” (learning nuggets) kapják a tanulók 5 percnél rövidebb formában változatos csatornákon. Ezeken a tanulási szálakon haladva felépül a teljes tudáshalmaz. Az egyes falatok időben elkülönülnek, időzítettek (annak érdekében, hogy a hosszú távú memóriába könnyebben beépüljenek – spacing effect). Az eredményt jellemzően játékos kvízekkel ellenőrizzük vissza és erősítjük meg a tapasztalatot. A hagyományos lecke-rendszerű és prezentációs ismeretátadás mellett alkalmazzuk a screencast, animációs és szoftverszimulációs modulokat és teszteket is.
  • Gamifikáció: Kulcsstratégiája a vágyott feladatok megvalósítása utáni jutalmak biztosításában és a versengésben rejlik. Tanulóink jelvényeket és okleveleket szerezhetnek a tanulási folyamat során.

Ügyfeleink a szolgáltatáscsomag keretein belül saját onboarding tananyagaikat is elhelyezhetik szerverünkön így egy rendszeren belül költséghatékonyan teljessé tehető a vállalati képzések ökoszisztémája.